Smile & Drive kolo sreče: Ste rojeni pod srečno zvezdo?

Z OMV smo ustvarili praznično kolo sreče, z namenom, da bi spodbudili zavedanje o uporabi kartice zvestobe Smile & Drive.

BRIEF & IZHODIŠČA

01

Zahvala obstoječim članom kluba Smile & Drive

Kako se na zabaven način zahvaliti obstoječim članom kluba Smile & Drive in spodbuditi zavedanje o uporabi kartice zvestobe?

02

Zabavanje in nagrajevanje z lastnimi storitvami

S preprosto igrificirano rešitvijo bi uporabnike naključno nagrajevali s kuponi za kavo, čistilom za stekla, gorivom in točkami zvestobe, itd.

03

Pridobiti nove člane s preprosto igro na srečo

Igro bi lahko igrali le člani kluba Smile & Drive s številko svoje kartice zvestobe. Ostali se morajo najprej registrirati in postati člani.

04

Večja vključenost Smile & Drive članov

S preprosto igro, ki ponuja veliko lepih nagrad, bi povišali odstotek uporabnikov, ki se pogosto vračajo na spletno stran.

44.817 odigranih iger

8.736 uporabnikov

1.114 podeljenih dnevnih nagrad

766 klikov na registracijo računa

Kaj je nastalo?

Igra kolesa sreče v obliki novoletne zvezde.

Smile & Drive srečna zvezda: Ste rojeni pod srečno zvezdo? je praznično obarvana igra na srečo. Namesto tipičnega kolesa, smo tokrat uporabili zvezdo, ki v decembru prinaša čarobnost na večini božičnih dreves, na OMV spletni strani pa je srečne nagrajence s svojimi vrtljivimi kraki pripeljala do čarobnih nagrad.

Kontaktirajte nas

Kako so člani kluba Smile & Drive ugotovili ali so rojeni pod srečno zvezdo?

Ob obisku OMV spletne strani se je prikazalo pop-up okno z igro Smile & Drive srečna zvezda. Člani kluba Smile & Drive so jo lahko igrali vsak dan 3x. Ob vpisu svoje številke kartice zvestobe in elektronskega naslova so zavrteli kolo v obliki srečne zvezde. Z malo sreče preko unikatnega algoritma kolesa sreče pa so pridobili različne ekskluzivne nagrade.

OMV oglasna igra

Nagrade in učinki kampanje

Če so uporabniki nagrado zadeli s prvim poskusom, je bilo igre za njih ta dan konec. Ker pa je želja po ponovni igri in pridobitvi nagrade pri igri na srečo velika, so se lahko ponovno vrnili naslednji dan.

Prav tako je tisti, ki se mu je krak ustavil na prazni novoletni kroglici, ki ni prinašala nagrade, dobil na voljo še dva poskusa. Med vsakim vrtljajem zvezde je minilo 10 minut preden so uporabniki lahko igrali ponovno, a so se kljub časovnemu premoru vračali na stran v velikih številkah.

OMV rezultati oglasne igre

Kar 42% vseh ljudi, ki so obiskali OMV spletno stran, se je po prikazu igre v pop-up oknu, nanjo prijavilo in jo odigralo.

V dveh tednih je tako igro odigralo 8736 uporabnikov. Ker so imeli na voljo 3 poskuse vsak dan, je to pomenilo 44817 odigranih iger.

Na podstran za registracijo nove OMV Smile & Drive kartice smo preko kolesa sreče preusmerili 766 uporabnikov.

OMV ste rojeni pod srečno zvezdo?

Bi idejo za igro v svoj nabiralnik?

Pošlji nam sporočilo, mi ti odgovorimo z idejo za naslednjo igrivo kampanjo. Pa roka 🤝

Kontaktiraj nas