🎉 NOVO! Priporočilni kviz za spletne trgovine 🛍 Več info

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Escapebox

Danes je naš tretji rojstni dan ? in prosavljamo ga na najlepši možen način — s prenovljeno spletno stranjo ?

Če povemo iskreno, smo lansiranje planirali že januarja, ampak nam zvezde in kopica drugih projektov niso bili naklonjeni do te mere, da bi nam uspelo. Ampak hej, kaj lepšega kot izstreliti stran in rojstnodnevne konfete na isti dan ?

Po tem, ko smo v treh letih precej spremenili svoj poslovni model, osvežena spletna stran danes odraža naše ključne storitvene in produktne novosti.

Renovacija nas je prislila v tehten premislek kakšno je naše osrednje poslanstvo, kje smo in predvsem kam želimo.

Kakšne novosti te čakajo na novi spletni strani?

? nadgrajena celostna grafična podoba — osrednji metin gradient sedaj pregledno in jasno dopolnjujejo še tri krovne barve, izmed katerih vsaka predstavlja svojo produktno skupino (pod pink ? takoj sedaj najdeš vse info glede kvizov, modra ? predstavlja oglasne igre in  sončno ? rumena igrifikacijo v turizmu)

? grafični podobi smo dodali nov osrednji grafični element, s katerim bomo še bolj igrivo komunicirali in predstavljali rešitve, projekte in zapise

? naša metdologija razvoja iger je dobila čisto svoje ime, grafični jezik in je sedaj na voljo tudi v obliki zabavnega seminarja

? vse digitalne kreacije lahko sedaj preizkusiš v Igroteki in poiščeš navdih za kakšno svojo igro ali kviz

? ne spreglej osveženih Escapebox animiranih super junakov

? oživeli smo kontaktne obrazce in jih naredili bolj igrive

? prenovili način in vsebino enovic

? ustvarili smo eknjige za vsako produktno skupino, da lahko znanje o igrifikaciji, oglasnih igrah, kvizih in turističnih doživetjih črpaš na še bolj enostaven način

? razvili smo lastno analitično orodje, ki smo ga predstavili pred nedavnim in ki po novem poganja vse naše digitalne rešitve

IN ŠE

?  ekskluzivno za launch spletne strani smo naredili eno zabavno nagradno igro. In ker je naša nova skrivna sodelavka ninja Meta, je tudi tvoja naloga povezana z ninja veščinami. Jih imaš?

Tu se zgodba Escapebox 3.0 šele pričenja — gre za prvo različico spletne strani, ki bo v nslednjih mesecih prejela še številne nadgradnje in izboljšave!

Toda danes te vabimo, da si ogledaš našo novo spletno stran, se prijaviš na prenovljene enovice, zlovdaš eknjigo ali dve, sodeluješ v nagradni igri in nam v komentar poveš svoje mnenje, če nam je uspelo stopiti korak ali dva naprej od naše prve spletne strani.

Hvala, ker si prebral/a do konca! Zdaj pa moramo na torto ? in zabavo ?


Sorodne objave