🎉 NOVO! Priporočilni kviz za spletne trgovine 🛍 Več info

Hey, brainylab!

Današnja novica je brez dvoma naša največja novica do sedaj!

 

Ampak preden ti pvoemo kaj ta novica je, je treba poznati razloge zanjo.

Pred petimi leti (štiri uradnimi in prvim bolj incognito) sva z Markom predstavila svojo vizijo za podjetje, agencijo in blagovno znamko Escapebox. Vse skupaj se je začelo kot specializiran produkt dveh prijateljev z nekaj čudovitimi projekti na ravni znanih blagovnih znamk in organizacij.

Kmalu, pa se je vse skupaj razširilo tudi v industrijo turizma, izobraževalnih iger ter vmeščanja igirifikacije v bogato kulturno dediščino.

In ravno prepletanje obeh svetov …

hitrega, akcijskega sveta marketing kampanj z zelo jasnimi kazalniki uspeha, in

sveta turističnih destinacij, kulturnih ustanov ter velikih zgodb nekih drugih časov,

je bistvo našega delovanja. 

Takšen način dela in struktura projektov, ki je drugačna in ne povsem običajna, pa sta oblikovala tudi ekipo in zveste naročnike.

Z vsako rastjo pa so povezani tudi izzivi.

Jasen fokus.  Oz pomanjkanje tega.

Fokus, ki določa pot po kateri hodimo. Fokus, ki omogoča jasno vizijo ciljnega kupca, njegovih težav in ustreznega komuniciranja. Le na podlagi takšnih informacij je možno ustvariti učinkovito in kakovostno vsebino, ki bo uporabnikom všeč, partnerjem pa v ponos.

1 (velika) novica

Zato je Escapebox dobil pomoč, ki mu bo pomagala postati še boljši!

Še bolj osredtočen na zagotavljanje kakovostnih gamification rešitev za mesta, občine, kraje destinacije, gradove, dvorce in vse preostale oblike turističnih lokacij.

Dragi partner, z veseljem ti predstavljam novo poglavje v naši zgodbi – imenuje se brainylab.

brainylab je mlajši in tehnološko še bolj izpopolnjen brat Escapeboxa. Cilj brainylaba je pomagati podjetjem pri učinkoviti rabi umetne inteligence in igrifikacije v marketing kampanjah.

Z nadgrajenimi rešitvami, razširjeno ekipo in novo – jasnejšo – vizijo te vabim, da si pogledaš našo novo spletno stran in blagovno znamko brainylab.

gamification marketing - brainylaba

2 novosti

#1 Escapeboxu bo še naprej poveljeval Marko, medtem ko raketo brainylaba prevzema Blaž. Vsaka znamka ima svojo strokovno ekipo, ki bo tako še bolj celostno vpeta v svojo industrijo.

#2 Na novi spletni strani brainylab te čaka čisto novo orodje brainyAI, ki smo ga naučili, da ti pomaga pri razvoju gamification ali AI ideje za tvojo blagovno znamko. Vnesi URL svojega podjetja, brainyAI bo preletel spletno stran in jo analiziral, ter na podlagi vsebine, izdekov in ciljne publike oblikoval idejo popolnoma ukrojeno tvoji blagovni znamki.

3 zanimivosti

#1 Engagement Rate report, ki ga vodimo zadnjih nekaj let je v analizo zajel že več kot 1.250.000 uporabnikov iz šestih držav.

Poročilo analizira vedenje uporabnikov z različnimi Engagement rešitvami v marketinških kampanjah kot so kvizi, brand igre in ai orodja.

Poglej poročilo

 

#2 Jutri, 10. 4. ob 14.15 uri te vabimo na inOrbit, kjer bo Blaž predstavil študijo primera projetka, ki smo ga ustvarili z Zavarovalnico Sava in ki je v desetih dneh ustvaril več kot 2.000 visoko kakovostnih First-party podatkov za partnerja.

Agenda inOrbit

 

#3 Nova spletna stran brainylab prinaša tudi nov osrednji vsebinski portal – brainylab Knowledge Hub kjer se redno objavljajo novi zapisi, študije in primeri gamification ter AI rešitev.

S tem zaokrožamo našo največjo novico in bomo – vsi v ekipi – veseli povratne informacije in tvojega mnenja. Kako se ti zdi? Smo na kaj pozabili? Kaj bi lahko bolje razložili?

Escapebox & brainylab


Sorodne objave