Personalizirana voščila Birthdai cards

Birthdai Cards je AI orodje, ki smo ga naučili (in ga še učimo) napisati najboljše rojstnodnevno sporočilo.

BRIEF & IZHODIŠČA

01

Ljudem brez idej pomagati pri pisanju voščil

Ustvarili bi AI orodje, ki bi ga naučili napisati izvirno in personalizirano rojstnodnevno sporočilo namesto tebe.

02

Birthdai Cards: specializiran GPT3 podaljšek

Z AI orodjem Birthdai Cards bi pomagali uporabnikom ustvariti voščila različnih stilov in tonov po njihovi izbiri.

03

Voščilo, ki vzame manj kot eno minuto dela

Uporabnik naj vstavi le nekaj osnovnih podatkov o slavljencu in ostalo prepusti Birthdai Cards umetni inteligenci.

04

Besdilo slavljenec/-ka dobi na mail

Unikatno voščilo lahko uporabnik kopira, doda svoj pripis, pošlje slavljencu/-ki na mail in mu tako polepša rojstni dan.

AI orodje v ANG jeziku.

Zabaven dizajn in animacije.

Unikatna in personalizirana voščila.

Poljubna izbira tona in stila voščila.

Kaj je nastalo?

AI orodje Birthdai Cards

Orodje, ki namesto tebe ustvari zabavno rojstnodnevno voščilo za tvoje najljubše. V konfigurator je potrebno vpisati le par osnovnih podatkov osebe, ki praznuje in voilà. Voščilo je pripravljeno!

Kontaktirajte nas

Pisanje rojstnodnevnih voščil je lahko težko opravilo. Sploh, če želimo biti izvirni v upanju, da bomo slavljencu ali slavljenki resnično polepšali dan. In če ni idej ali osebe ne poznamo dobro, potem s tem odlašamo. Ali pa spišemo en dolgočasen ”vse najboljše”.

In ker je kreativnost naša močna točka smo se odločili poiskati rešitev.

Verjetno ne obstaja oseba na tem planetu, ki v zadnjem času še ni slišala za ChatGPT. Namesto kopiranja neosebnih voščil z interneta, smo ustvarili specializiran GPT3 podaljšek – AI orodje, ki omogča, da samo v nekaj klikih ustvariš svoje lastno, unikatno, zabavno in personalizirano voščilo za katerokoli osebo v tvojem življenju … prijatelje, družinske člane, hišne ljubljenčke, sodelovce, … pa tudi šefa.

Po več urah spogledovanja s ChatGPT3-jem, s katerim smo premetali številne ideje, rime, stile in tone voščil, smo prišli do prav zabavnih rezultatov:

 

Tako da … ”nimam časa” ali ”nimam idej” ni več izgovor. V manj kot 1 minuti naše AI orodje Birthdai Cards ustvari voščilo namesto tebe. Uporabnik v konfigurator vnese ime, starost in tri interese osebe ter izbere med različnimi toni voščila (smešnim, prijaznim, navdihujočim, romantičnim) in stili voščila (klasičen, pesem, oglas).

Potem je potrebno počakati nekaj sekund in prikazalo se bo popolnoma unikatno voščilo s podatki, ki so bili vstavljeni v konfigurator. Čestitko lahko potem skopiraš ali pošlješ slavljencu/-ki na mail.

GPT3_birthdai_cards

 

Prihodnost orodja Birthdai Cards

  • Glede na to, da smo pripravili orodje v angleškem jeziku, je naslednji korak oglaševanje orodja na Tik Toku za ameriški trg.
  • Prav tako pa že delamo na prevodu orodja v slovenski jezik. Tega bomo še malo ”namatrali”, da bo deloval bolje, saj se pozna, da ChatGPT prevaja direktno iz angleškega jezika.
  • Sledila bo tudi nadgradnja na GPT4 model, katerega se zelo veselimo, saj so rezultati vrhunski in bistveno boljši od GPT3.5 različice.
  • Dodali bomo nove formate in tone voščil, ter vključili znane osebe, ki se bodo pojavile v navihanih voščilih (Michael Scott, Joey Tribbiani, Ron Swanson …)
  • Dodali bomo povratne učinke, animacije, slikovne, video in zvočna voščila.
  • Oblikovali bomo sporočila v lično digitalno voščilnico.

TO BE CONTINUED.

Bolj podroben zapis, kako smo prišli od ideje do lansiranja v 10 dneh, pa v Blažovem zapisu.

Bi idejo za igro v svoj nabiralnik?

Pošlji nam sporočilo, mi ti odgovorimo z idejo za naslednjo igrivo kampanjo. Pa roka 🤝

Kontaktiraj nas