Sesalniki Bosch Unlimited v AR tehnologiji

Za lažji ogled (in izbiro) sesalnika kar iz udobja lastnega doma, smo ustvarili Bosch sesalnika s tehnologijo razširjene resničnosti (AR).

BRIEF & IZHODIŠČA

01

Pritegniti večjo pozornost

Na stičnih točkah kupcev bi ustvarili privlačno digitalno rešitev, ki bi v kupcih vzbudila večje zanimanje za Boscheve sesalnike serije Unlimited kot bi to storile navadne brošure.

02

Dve spletni aplikaciji

Ena aplikacija podrobno predstavi sesalnik Unlimited 7, druga pa Unlimited 8. Uporabniki izvedo vse o njuni fleksibilnosti in zmogljivosti ter si ogledajo vse njune sestavne dele.

03

AR prikaz sesalnika kjerkoli

Uporabnik si z enim klikom preko AR tehnologije v trgovini ali doma ogleda sesalnike v realni velikosti in si tako lažje predstavlja njegovo funkcionalnost in delovanje.

04

Spreminjanje lastnosti

Uporabnik med uporabo AR tehnologije sam spreminja barvo, velikost, pozicijo in lokacijo sesalnika, da si pred nakupom lažje predstavlja njegov izgled v lastnem domu.

Premišljen digitalen koncept uporabe sesalnika v praksi

Uporaba AR tehnologije v POS marketing primerih

Vse v kontekstu blagovne znamke Bosch Unlimited

Atraktiven sodoben način prikaza izdelka pred nakupom

Kaj je nastalo?

Bosch Unlimited obogateno AR doživetje

Kampanja je zasnovana kot mobilna aplikacija na kateri uporabnik z jasno navigacijo spozna funkcionalnosti sesalnika, vodič za njegovo uporabo in AR prikazom naprave kjerkoli na svetu. Sesalnik lahko vrti, obrača, povečuje, mu spreminja barve in ga postavi v katerikoli prostor želi.

Kontaktirajte nas

Kako potencialnemu kupcu pokazati in predsatviti napravo, njeno velikost, delovanje in dizajn, ko na voljo nimamo demo ali razstavne enote?

Kako sesalnik izgleda v vaši dnevni sobi ali kuhinji?

To sta bili le dve vprašanji na kateri smo želeli odgovoriti, ko smo z Bosch Slovenija pričeli razmišljati o tehnologiji, ki bi v kar največji meri omogočila zgornje želje.

Tehnologija razširjene resničnosti (Augmented Reality)  predstavlja most med digitalnim in resničnim svetom, kar omogoča, da fizični svet obogatimo z digitalnimi informacijami v realnem času.

Z razvojem Bosch Unlimited AR aplikacije, smo uporabnikom omogočili, da najnovejše Bosch sesalnike Unlimited 7 in Unlimited 8 spoznajo še preden se odločijo za nakup.

Kupci lahko s pomočjo svojih pametnih telefonov ali tablic v realnem času v svojem domu postavijo virtualni model sesalnika, si ogledajo različne barvne možnosti, tehnične lastnosti in oblikovalske detajle.

Ta tehnologija omogoča, da uporabnikom približamo izdelke na popolnoma nov način. Prav tako pa jim omogoča bolj informirano odločitev pri nakupu, saj lahko izdelek “preizkusijo” v svojem domu, preden ga dejansko kupijo. Poleg tega pa AR tehnologija pripomore k boljši uporabniški izkušnji, saj ponuja interaktivno in edinstveno doživetje.

Unlimited 7_Unlimited 8

V določenih trgovinah z Bosch izdelki, kupce pričakujejo QR kode, ki jih poskenirajo. Z enim klikom si tako uporabnik prikliče sesalnik v naravni velikosti pred seboj in preveri njegov izgled pred nakupom.

Ali pa to stori doma iz Boscheve spletne strani in si ogleda, kako novi sesalnik Bosch Unlimited 8 oziroma Unlimited 7, izgleda v njegovi dnevni sobi, kuhinji, predsobi, …

Bosch AR

Namesto, da si mora uporabnik sam predstavljati sesalnik na podlagi slike ali opisa, oziroma, da mora imeti blagovna znamka razstavni eksponat v vsaki trgovini, si ga lahko sedaj za lažjo predstavo podrobno ogleda v realnem svetu, spreminja njegove barve in velikost, ter ga odlaga na poljubno mesto.

Vse kar mora storiti, da zažene AR prikaz, je klik na gumb “Vklopi AR” in telefon usmeriti v želeni prostor. Pri tem je pomembno, da neposredno pred njim ni drugih predmetov, ki bi ovirali delovanje tehnologije. Nato se s klikom na “Start” pred njimi pojavi sesalnik v velikosti  1:1, ki ga lahko prestavlja po različnih prostorih.

Bosch AR POS

 

Bosch Unlimited predstavitveni spletni strani

Dva AR modela sesalnikov, pa objemata še pristajalni oz predstavitveni spletni strani, kjer je predstavljena še celotna tehnologija in prednosti za uporabnika.

Poleg tega pa si lahko na spletni strani prebere in ogleda podrobne predstavitve delovanja sesalnikov in njihovih posameznih delov – od Turbo spin motorja, LED luči, zmogljive baterije, izboljšane krtače, dodatkov in samodejnega načina delovanja.

Bosch Unlimited AR

 

 

Bi idejo za igro v svoj nabiralnik?

Pošlji nam sporočilo, mi ti odgovorimo z idejo za naslednjo igrivo kampanjo. Pa roka 🤝

Kontaktiraj nas