🎉 NOVO! Priporočilni kviz za spletne trgovine 🛍 Več info

Pravila in pogoji

Omejitev odgovornosti

Escapebox Gamification si iskreno prizadeva, da bi na svojih spletnih straneh zagotavljal najsodobnejše in najbolj točne informacije. Vendar je pomembno vedeti, da so vsebine informativne narave. Zato ne moremo v celoti jamčiti za njihovo točnost ali popolnost. Vsaka uporaba spletnega mesta in njegovih vsebin je na lastno odgovornost uporabnika.

Nekatere povezave na naši spletni strani vodijo do drugih spletnih mest, nad katerimi Escapebox Gamification nima nadzora. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebine teh spletnih mest ali za njihovo varnostno politiko.

Spletno mesto Escapebox Gamification se lahko periodično spreminja. To lahko vključuje dodajanje, spreminjanje ali odstranjevanje vsebin brez predhodnega obvestila. Obiskovalci in uporabniki strani so odgovorni za razumevanje in spoštovanje teh pravil.

Zaupnost podatkov

V procesu izboljšanja uporabniške izkušnje na naši spletni strani Escapebox Gamification zbira določene anonimne podatke o obiskovalcih. Ti podatki ne omogočajo identifikacije posameznika.

Obdelava podatkov

Za spremljanje obiskanosti in analiziranje uporabniških navad uporabljamo orodje Plausible. To odprtokodno orodje zagotavlja, da so vsi podatki anonimizirani. Na ta način pridobivamo vpogled v obnašanje obiskovalcev in izboljšujemo naše storitve, hkrati pa spoštujemo vašo zasebnost.

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na spletnem mestu Escapebox Gamification, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi oblikami intelektualne lastnine. Brez izrecnega dovoljenja Escapebox Gamification je prepovedana vsakršna uporaba, kopiranje ali distribucija teh vsebin. To velja tudi za vse blagovne znamke in logotipe, ki jih najdete na naši strani.

Zavedajte se, da bo Escapebox Gamification ob kršitvah teh pravic ukrepal v skladu z zakonodajo.

Escapebox, kreativne rešitve d.o.o., Medvedova cesta 28, 1000 Ljubljana