JOB: Junior Developer Wanted

Zaposlitev: part-time junior web developer

Lokacija: Ljubljana (in remote)

Podrobneje:

Iščemo nekoga, ki je na začetku razvojne poti in bi se rad učil na razvojnih projektih kot so projektni landingi, prilagoditve in nadgradnje  kvizov in orodja, ki ga razvijamo, oglasne igre. Najbolj pomembna stvar se nam zdi samoiniciativnost, vse ostalo se da naučit in pokazat. Člani ekipe imamo od 4 pa do 10+ let izkušenj z digitalnimi produkti in projekti. To vse bo, poleg rednega plačila (na sp ali študentsko) in delno do pretežno kreativno napolnjenega hladilnika, na voljo za odnest domov.

Večinoma delamo v HTML, CSS in javascript okolju (react, angular) + podporni projektni inventarij  (drive, trello, discord). Projekti so večinoma fun kreativni izzivčki, vedno več časa pa v zadnjemm obdobju namenjamo tudi razvoju lastnega orodja.

Začeli bi z nekaj fine tuninga front-end strani (bootstrap), ki je že cela zgrajena, v Bughurdu pa čaka še nekaj fines, ki rabijo nekoga, da se jih nežno in odločno loti. Vsaj uvodnih nekaj dni je super, da smo skupaj, se spoznamo in skupaj določimo način dela. Po tem se lahko dogovorimo o remote, half-remote, ali v času izvajanja projektov delo v pisarni. Delo bi potekalo občasno, po vnaprejšnjem dogovoru, se je pa trenutno poleg omenjene začetne zadeve nabralo nekaj stvari, tako da lahko precej hitro, precej redno vidimo.

KAJ IŠČEMO?

 • poznavanje HTML in CSS-a,
 • priporočeno osnovno poznavanje javascripta
 • priporočeno osnovno poznavanje dela z javascript knjižnicami (react, angular)
 • priporočeno osnovno poznavanje bootstrap frameworka

KAJ NUDIMO?

 • možnost učenja z našimi razvijalci
 • fun in precej sproščeno okolje v Ljubljani (Šiška, stara cerkev)
 • zanimive (mostly) projekte in razvojne izzive
 • po uvodnem spoznavnem projektu možnost dela na zabavnih gamification projektih (kvizi, oglasne igre, razvoj lastnega orodja) možnost dolgoročnega sodelovanja na projektih, ki se lahko nadgradi tudi v redno obliko zaposlitve

OBSEG DELA?

 • Razvoj oblikovanih spletnih strani (v temi ali po wirefrejmih)
 • Pomoč pri razvoju kvizev in kviz modulov (vpr-odg relacije, feebacki …)
 • Testiranje rešitev, dokumentiranje in odpravljanje bugov

NAČIN DELA?

Vsaj uvodnih nekaj dni je super, da smo skupaj, se spoznamo in skupaj določimo način dela. Po tem se lahko dogovorimo o remote, half-remote, ali v času izvajanja projekta delo v pisarni. Delo bi potekalo občasno po vnaprejšnjem dogovoru, se je pa trenutno nekaj malega nabralo, tako da za začet bo.

PLAČILO?

Uvodni projekt, ki bi bil pod mentosrtvom našega razvijalca smo mislil 8-12 EUR/h (odvisno od znanja), v nadaljevanju se lahko o urni postavki naknadno pogovarjamo

PRIČETEK?

Če lahko takoj super, sicer smo odprti za predloge.

 


Sorodne objave